Skip to content

Mesyuarat Koperasi

June 28, 2008

Aku join gak Koperasi nie… bukan apa untuk memudahkan urusan memiliki rumah.  Aku cadang nak ambik rumah tepi (corner lot) tapi dalam mesyuarat tahun lepas telah diputuskan siapa pemiliknya – iaitu anak beranak dan suku sakat ahli lembaga pengarah yang dilantik.  Aku pun malaslah nak ambik rumah kat kawasan yang sedia ada sekarang – aku nak rumah yang nyaman, tenang dan aman, tapi kalau aku dah benci kat rumah “corner lot” tu hampeh je nanti “life” aku kat sini.

mendengar gorengan

mendengar gorengan

 

alasan lapuk

alasan lapuk

 

kekalkan saya

kekalkan saya

Semoga semuannya berjalan lancar seperti yang dikonspirasikan.  Kita tengok camna tanah dah kena kaveat boleh lepas dan pembinaan jalan seperti biasa.

Shahrose, Kg Changkat

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: