Skip to content

February 8, 2005

Assalamualaikum

Hari nie saya dan Rosemah akan balik kampung di Kuala Penor, Kuantan, pastinya Ahmad keriangan dan kegembiraan setelah sekian lama asyik mandi di sungai je, kali nie dapat balik n mandi laut. Kami akan balik malam nanti, di temani oleh Kak Ngah, Kak Lang dan Kak Teh.

Malam nie jadinya terpaksa kansel kelas arab (saya belajar sekali dengan bapa saya), tapi baru je tadi dapat call, Br. Khairil minta jumpa dia sebelum balik untuk ambil laptop, ada kerje sikit, lepas tu dia kata, dia tengah sibuk sikit sebab kakak dia yang kena kanser tu semakin parah, doktor kata “nothing much can be done”, semoga ALlah memberi kekuatan kepada keluarga Br. Khairil. Syafeezan pulak suruh aku simpan komputer dia yang dah kaput tu kat rumah aku sebab dia dah nak bertolak ke Kelantan… sebelum balik jugak, Rose dah berazam nak belikan mak pokok Mata Kucing yang dah berbuah (RM30 sebatang) dari kedai bunga di simpang UIA Gombak… Hari nie pulak birthday sahabat saya yang sorang lagi, Yuzlee…

Nanti bila ada kesempatan, saya akan ceritakan perihal Br. Khairil, Syafeezan, Yuzlee, Kak Ngah, Kak Lang dan Kak Teh…

Ok, Ilal Liqa’

Shahrul

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: